Нашиот тим

Биографии на тимот

Почетна > Нашиот тим

Тимот на Новус

ЃОРГИ МИЛУШЕВ – ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НОВУС

Претседател

Ѓорги Милушев е Магистер eкономист по Монетарна економија, финансии и банкарство при Универзитетот “Св.Кирил и Методиј” Скопје. Ѓорги има 7 годишно работно ...

Погледни го профилот

МАРИЈА БАНДУЛОВА – ЧЛЕН НА УПРАВЕН ОДБОР

Член на управен одбор

Марија Бандулова е Магистриран Политиколог по Меѓународна Политика и Дипломатија. Таа има стекнато многу меѓународни дипломи и се има усовршено на тема...

Погледни го профилот

Марија Црвенкова

Волонтер

Волонтирањето е крајна вежба во демократијата. Вие гласате на избори еднаш годишно, но кога волонтирате, гласате секој ден за тоа во каква заедница сакате да живеете!

Погледни го профилот

Фросина Карамитрова

Волонтер

Волонтерите даваат, а не бараат ништо за возврат – доволна е наградата што ги развиваме своите лични способности и им помагаме на другите!

Погледни го профилот