ДЕБАТА:„ЕУ Е ДЕЛ ОД РЕШЕНИЕТО, НО И ОД ПРОБЛЕМОТ ВО МАКЕДОНИЈА“

Почетна > Projects > ДЕБАТА:„ЕУ Е ДЕЛ ОД РЕШЕНИЕТО, НО И ОД ПРОБЛЕМОТ ВО МАКЕДОНИЈА“

Дата: Декември – 2015

Статус: Изработен

Албум:Албум

За проектот

Во рамките на проектот „Запознај ја европската унија – делувај европски“ којшто е поддржан од општина Струмица, здружението НОВУС организираше јавна дебата во соработка со дебатниот клуб при Младински совет на тема „ЕУ е дел од решението, но и од проблемот во Македонија“.