ИНСТИТУЦИИТЕ ДА НЕ ГИ ЗАБОРАВАТ РАНЛИВИТЕ КАТЕГОРИИ ГРАЃАНИ

Почетна > Projects > Тековни > ИНСТИТУЦИИТЕ ДА НЕ ГИ ЗАБОРАВАТ РАНЛИВИТЕ КАТЕГОРИИ ГРАЃАНИ

Албум: албум

За проектот

Центарот за истражување и анализи НОВУС во рамките на проектот за институционална поддршка од ФООМ, организираше јавна дебата на тема „Еднаквоста е човеково право“ на која учествуваа претставници на повеќе граѓански организации кои се грижат за правата на ранливите категории граѓани. Тие побараа од институциите да не ги забораваат.