„Отчетна, транспарентна и партиципативна општина по мерка на сите“

Почетна > Projects > „Отчетна, транспарентна и партиципативна општина по мерка на сите“

Тип: Конференција, Настан

Време: Мај-Јуни 2015

Статус: Завршен

Албум: Албум

Албум 2: Тркалезна маса

Албум 3: Завршна конференција

Албум: Работилница

За проектот

Во рамките на проектот „Отчетна, транспарентна и партиципативна општина по мерка на сите“, здружениот „Новус“ организираше настан на кој што беше презентиран проектот, а беше промовирана и Мрежата за активно ефикасно учество – МЕАУ. Присутните здруженија потпишаа декларација со која станаа членки на Мрежата и се обврзаа на заедничка соработка на полето на добро владеење.