Ана-Марија Јованова

Почетна > Team > Волонтери > Ана-Марија Јованова

Волонтерството го избирам затоа што сакам да се вклучам себеси во нешто што влијае на мојата заедница и прави разлика во животите на другите луѓе.

Преку волонтирањето научив да размислувам креативно, да преземам акција, да работам во тим, стекнав многу убави искуства кои ми го променија животот и пред се се изградив себеси како личност.