Ангела Витанова

Почетна > Team > Волонтери > Ангела Витанова

Ангела Витанова е средношколец во СОУ,,Никола Карев”, има завршено основно образование во ООУ ,,Видое Подгорец”- Струмица и е активен волонтер во повеќе организации како и нашата. Нејзе графичкот дизајн ја исполнува и го работи тоа многу добро и со љубов.