Данче Кирова

Почетна > Team > Волонтери > Данче Кирова

Секогаш треба да бидеме подготвени да учиме и да се надградуваме.

Тоа имав можност да го добијам со вклучување и волонтирање во невладините организации, како што е НОВУС. Тоа ми помогна да ги развијам моите практични вештини и да стекнам голем број нови познанства, што без волонтерството не би имала можност да ги добијам. Волонтерството беше еден мал чекор што ме натера да не се откажувам од секојдневните можности кои ги имаат младите, и да продолжам да се вклучувам во што повеќе активности. Ве охрабрувам на сите вас кои го читате оваа да не губите време и да започнете со волонтерство веднаш.