Марија Црвенкова

Почетна > Team > Волонтери > Марија Црвенкова

Како и сите млади луѓе така и јас имав голема желба да се надрагдувам, да учам нови работи а воедно и да стекнам искуство како волонтер. Па така за мене НОВУС беше вистинското место за тоа, и можам да кажам дека да се биде волонтер во НОВУС е едно прекрасно чувство а и место каде ќе се чувствувате среќно и исполнето. Ова искуство го препорачувам на секој млад човек што ќе го прочита ова.