Мартин Георѓиев

Почетна > Team > Волонтери > Мартин Георѓиев

Волонтерството, за мене значеше отварање на нови перспективи низ кои можам да дејствувам во општевството. Ми помогна да научам многу нови и интересни работи кои не би можел да ги дознаам поинаку. Организацијата во која започнав да волонтирам беше НОВУС, и преку неа запознав што значи да волонтираш. Волонтирањето во НОВУС секогаш ми беше забавно и е safe space за сите.