Никола Златков

Почетна > Team > Волонтери > Никола Златков

НОВУС невладината организација која ми помогна да се надоградам како личност, организацијата која ми помогнам да научам многу работи преку неформално образование и исто така преку таа организација стекнав многу нови пријатели низ Македонија и пошироко и бев дел од многу одлични забави, ме смени во подобра личност и ме однесе на правиот пат а верувам дека и тебе може да те надогради како добра личност затоа не чекај биди како мене и зачлени се во НОВУС !!!