Јован Стојков

Почетна > Team > Волонтери > Јован Стојков

Волонтирањето во ЦИА НОВУС веќе цела година успешно ми овозможува чувство на моќ да делувам во општеството како млад човек. Поттикнуван сум да се осигурам дека загарантираните човекови права остануваат загарантирани, патем помагајќи ми да увидам дека младите на денешницата се лидери и агенти на промена на иднината.
ЦИА НОВУС за мене е синоним за среќно место: место каде моите идеи се чуени, грижите – обессилени, а лидерските способности – зајакнувани со секој поодделен час волонтирајќи!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *